Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Mascherano skifter til Kina

Nyheder: Af Sajad Koftan - 24. januar 2018




Barcelonas nu forhenværende forsvarsstjerne, Javier Mascherano skifter La Liga-tilværelsen ud med den kinesiske Chinese Super League, hvor argentineren skifter til klubben Hebei China Fortune allerede på fredag.

Barca-ledelsen sendte onsdag en officiel meddelelse ud, hvor man bekræfter aftalen med den kinesiske klub.

Barca spiller returkamp i Copa del Rey imorgen aften mod Espanyol hvor Mascherano, før kampstart, vil sige farvel til fansene.

Købesummen er ikke blevet bekræftet endnu, men flere medier hævder at kineserne må punge ud med omkring 55 mil. kr., for den defensive stjerne.

Mascherano har, i sin tid i Barca, været med til at vinde hele 18 trofæer, som inkluderer fire liga-titler og tro CL-trofæer.

Den tidligere West Ham og Liverpool-spiller har spillet sammenlagt 334 kampe for catalanerne - som sammenlagt placerer argentineren på en fjerdeplads over flest kampe for en udlænding i Spanien, kun overgået af Lionel Messi, Philippe Cocu og Dani Alves.

Hele fem forskellige trænere nåede Mascherano at gennemleve i sin Barca-periode, hvor Pep Guardiola, Tito Vilanova, Tata Martino, Luis Enrique og nuværende Ernesto Valverde har styret tropperne.

Et enkelt mål blev det til i sidste sæson, da Barca udraderede Osasuna med 7-1. Her fik den elskede og stabile stjerne lov til at sparke et straffespark, som blev konverteret til en scoring.






Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Mascherano skifter til Kina

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder