Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca vil sælge Munir efter forlængelse

Nyheder - 30. januar 2018




Munir El Haddadi var ikke ligefrem en favorit hos hverken Luis Enrique eller Ernesto Valverde, og indgik ikke i Valverdes planer i sommers. Det medførte, at Valverde og kompagni så sig nødsaget til at udleje Munir i endnu en sæson. Sidste sæson var han i Valencia, og hidtil har han, i denne sæson, optrådt i lyseblå for Deportivo Alavés, som Barcelona lige med nød og næppe, målscoremæssigt, besejrede med 2-1 i weekenden forleden.

Nu beretter Radio Catalunya nyt omkring Munirs status i Barcelona. I et snedigt forsøg på at få penge ind for et salg af spilleren, har klubben angiveligt tænkt sig at forlænge med den 22-årige angriber, for derefter at sælge ham. Dette vil de gøre i et forsøg på ikke at miste ham på en fri transfer, når hans kontrakt udløber i sommeren 2019.

Skulle det ske, må man også i dén grad mene, at Munir aldrig slog til i Barca, på trods af fine præstationer i Valencia. Han kan desværre gå ned i klubhistorien som en af de få spillere, der havde et potentiale, men ikke helt kunne leve op til det.

Men om dét faktisk sker, må tiden vise. Spilleren kan stadig indgå som en reservespiller for holdet, men det er en rolle som Paco Alcácer i skrivende stund har, og som reserve til Luis Suárez må man sige, at der er langt vej for både Paco og Munir førend de kan blomstre på Camp Nou.

Munir har fungeret som en super-sub for Alavés i sæsonen hidtil, og har i 19 kampe scoret 4 mål og lagt op til yderligere 4. Hans markedsværdi ligger for øjeblikket på 9 millioner euro, ifølge tyske Transfermarkt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil sælge Munir efter forlængelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder