Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dani Alves: Neymar ville væk fra Messi

Nyheder: Af Sajad Koftan - 31. januar 2018Dani Alves: Neymar ville væk fra Messi

Den franske klub PSG´s højreback, Dani Alves, mener at holdkammeraten, Neymar, ville væk fra Camp Nou og især Lionel Messis skygge, for at kunne træde i karakter - noget som flere eksperter tidligere har nævnt.

De to tidligere Barca-stjerner, Alves og Neymar, er tætte venner, hvor de både har spillet sammen på det brasilianske landhold, i FC Barcelona og nu i PSG.

Dani Alves har derfor, af gode grunde, været en motivations-faktor for Neymar, da Barcelona skulle erstattes med den franske hovedstad.

I et interview med Fifas officielle hjemmeside, har Alves forklaret sit syn på Neymars fremtid.- Lionel Messi må være den mest afgørende og vigtige spiller i verden. Derfor måtte Neymar ud af Messis skygge.

- At være på Messis side er noget af det største en spiller kan opleve. Men som en ambitiøs angriber, vil man derfor altid tvivle på om de kvaliteter man besidder, er afhængige af Messis tilstedeværelse.

- Jeg har altid elsket at spille med Messi, men han er fra Argentina mens jeg og Neymar er brasilianere. Før eller siden skal vi jo spille mod hinanden, forklarede Alves efterfulgt af et grin.

- Jeg tror at der er større chance for at opnå noget stort, rent individuelt, hvis man ikke er på samme hold som en spiller som Messi.

- Derfor var det afgørende for Neymar og hans fremtidige udvikling med skiftet til PSG, også på landsholdet, at han går sine egne veje.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

839,- DKK

Spar 24%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder