Barcelona tog første stik mod Valencia: 1-0

Nyheder - 1. februar 2018

Barcelona bød Valencia ind på Camp Nou torsdag aften til semifinalen i Copa del Rey, som spilles over to kampe. Et mål fra Luis Suárez i anden halvleg afgjorde slaget i første omgang - returkampen spilles om en uge.

Cillessen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Vidal, Messi og Suárez

Ter Stegen, Yerry Mina, Digne, Paulinho, Coutinho og Paco

- 1-0 67' - Suárez

10'
- Tempofyldt start på kampen - dog uden chancer. Barcelona med mest boldbesiddelse mens Valencia forsøger på de hurtige kontraomstillinger. Her får Los Che hjørnespark.

14'
- Fin chance til Suárez, som forsøger at nå Albas hurtige indlæg, men Coquelin kommer først på bolden.

19'
- Skandaløst ringe af Ivan Rakitic. Han bliver spillet helt fri inde i feltet og har Suárez fri lige bag sig. Han vælger hverken at sparke på mål eller aflevere, i stedet kommer Valencia på plads og afværger situationen. En gylden chance.

20'
- Igen ødelægger Rakitic et lovende angreb. Alle Valencia-spillerne bevæger sig ind i feltet, men Alba bluffer og sender den ud på kanten af feltet til Rakitic, men kroaten sover og en modstander kommer ind og snupper kuglen.

22'
- TÆT PÅ! Messi leger i venstre side og sender Alba fri. Messi løber i position igen og får bolden, men han kan ikke kontrollere den. Havde han ladet kuglen trille, så stod Vidal klar i en bedre position.

25'
- Messi smider en god bold i dybden til Suárez, men han mangler hurtigheden til at komme afgørende fri. I stedet prikkes bolden ud til hjørnespark for snuden af angriberen.

35'
- De to keepere har endnu ikke været på arbejde. Barcelona har svært ved at bryde Valencias forsvar op og gæsterne har svært ved at skabe noget frem i banen.

35'
- Roberto med et grimt, grimt frispark. Kunne sagtens give rødt - men han får kun gult.

38'
- Bedste mulighed i kampen. En returbold falder ned til Iniesta, som kanonerer den mod mål. Keeperen får lige lappen på inden Suárez kan sparke den ind.

45'
- Martin Montoya kombinerer sig igennem og når ingen Barcelona-spillere går til ham, så skyder han på mål. Her forsøger han med en flugter, der dog går forbi målet.

48'
- Messi dribler ind i feltet og trykker af, men den går i sidenettet.

52'
- Valencia har sat sig fuldstændig på første del af anden halvleg. Her tvinger Parejo Cillessen ud i en god redning.

56'
- Skidt af Roberto, som ved, at Maksimovic løber ham i ryggen, men han reagerer langsomt og Maksimovic har frit løb ned til målet. Piqué kommer dog til undsætning.

58' - ind-/udskiftning
- Vidal går ud. Coutinho kommer ind.

62'
- Messi nedlægges på kanten af feltet. Frispark til Barcelona.

63'
- Messi forsøger sig, men den sidder lige på keeperen.

67' - MÅL!!
- Så kom målet! Messi dribler sig løs i venstre side af feltet og vipper bolden om i bagrummet, hvor ingen dækker Suárez op. Han header den i kassen til 1-0.

68' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Paulinho kommer ind.

72'
- Coquelin forsøger sig med en flugter, men den lander ovenpå målet.

72' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Paco kommer ind.

74'
- Coutinho trækker ind i banen fra sin venstre side og trykker af. Han tvinger keeperen ud i en redning der giver en returbold.

75'
- Barcelona jagter mål nummer to. Her får Messi frispark i en god position igen.

76'
- Messis frisparkskugle går lige præcis over kassen.

79'
- Smukt initiativ af Coutinho som holder på bolden i mange sekunder og får den sendt flot videre til Suárez, der finder Messi. Argentinerens skud bliver dog rettet ud til hjørnespark.

80'
- PACO! Super afslutning af angriberen, som flugter en returbold afsted, men keeperen vipper den over målet.

90'
- En lang aflevering splitter Barcelonas forsvar og Cillessen er tæt på en skovtur, men han kommer godt igen og tackler til hjørnespark.

90+3'
- Santi Mina kommer højt på et indlæg ind i feltet, men han header den over målet.

- Barcelona vinder 1-0 og dermed er alt fortsat pivåbent inden returkampen på Mestalla om en uge. Her skal Valencia dog frem i banen for at udligne Barcelonas enlige kasse. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder