Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona tog første stik mod Valencia: 1-0

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 1. februar 2018


Barcelona tog første stik mod Valencia: 1-0

Barcelona bød Valencia ind på Camp Nou torsdag aften til semifinalen i Copa del Rey, som spilles over to kampe. Et mål fra Luis Suárez i anden halvleg afgjorde slaget i første omgang - returkampen spilles om en uge.

Barcelonas startopstilling
Cillessen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Vidal, Messi og Suárez

På bænken
Ter Stegen, Yerry Mina, Digne, Paulinho, Coutinho og Paco

Mål
- 1-0 67' - Suárez
10'
- Tempofyldt start på kampen - dog uden chancer. Barcelona med mest boldbesiddelse mens Valencia forsøger på de hurtige kontraomstillinger. Her får Los Che hjørnespark.

14'
- Fin chance til Suárez, som forsøger at nå Albas hurtige indlæg, men Coquelin kommer først på bolden.

19'
- Skandaløst ringe af Ivan Rakitic. Han bliver spillet helt fri inde i feltet og har Suárez fri lige bag sig. Han vælger hverken at sparke på mål eller aflevere, i stedet kommer Valencia på plads og afværger situationen. En gylden chance.

20'
- Igen ødelægger Rakitic et lovende angreb. Alle Valencia-spillerne bevæger sig ind i feltet, men Alba bluffer og sender den ud på kanten af feltet til Rakitic, men kroaten sover og en modstander kommer ind og snupper kuglen.22'
- TÆT PÅ! Messi leger i venstre side og sender Alba fri. Messi løber i position igen og får bolden, men han kan ikke kontrollere den. Havde han ladet kuglen trille, så stod Vidal klar i en bedre position.

25'
- Messi smider en god bold i dybden til Suárez, men han mangler hurtigheden til at komme afgørende fri. I stedet prikkes bolden ud til hjørnespark for snuden af angriberen.

35'
- De to keepere har endnu ikke været på arbejde. Barcelona har svært ved at bryde Valencias forsvar op og gæsterne har svært ved at skabe noget frem i banen.

35'
- Roberto med et grimt, grimt frispark. Kunne sagtens give rødt - men han får kun gult.

38'
- Bedste mulighed i kampen. En returbold falder ned til Iniesta, som kanonerer den mod mål. Keeperen får lige lappen på inden Suárez kan sparke den ind.

45'
- Martin Montoya kombinerer sig igennem og når ingen Barcelona-spillere går til ham, så skyder han på mål. Her forsøger han med en flugter, der dog går forbi målet.

48'
- Messi dribler ind i feltet og trykker af, men den går i sidenettet.

52'
- Valencia har sat sig fuldstændig på første del af anden halvleg. Her tvinger Parejo Cillessen ud i en god redning.

56'
- Skidt af Roberto, som ved, at Maksimovic løber ham i ryggen, men han reagerer langsomt og Maksimovic har frit løb ned til målet. Piqué kommer dog til undsætning.

58' - ind-/udskiftning
- Vidal går ud. Coutinho kommer ind.62'
- Messi nedlægges på kanten af feltet. Frispark til Barcelona.

63'
- Messi forsøger sig, men den sidder lige på keeperen.

67' - MÅL!!
- Så kom målet! Messi dribler sig løs i venstre side af feltet og vipper bolden om i bagrummet, hvor ingen dækker Suárez op. Han header den i kassen til 1-0.

68' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Paulinho kommer ind.

72'
- Coquelin forsøger sig med en flugter, men den lander ovenpå målet.

72' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud. Paco kommer ind.

74'
- Coutinho trækker ind i banen fra sin venstre side og trykker af. Han tvinger keeperen ud i en redning der giver en returbold.

75'
- Barcelona jagter mål nummer to. Her får Messi frispark i en god position igen.

76'
- Messis frisparkskugle går lige præcis over kassen.

79'
- Smukt initiativ af Coutinho som holder på bolden i mange sekunder og får den sendt flot videre til Suárez, der finder Messi. Argentinerens skud bliver dog rettet ud til hjørnespark.

80'
- PACO! Super afslutning af angriberen, som flugter en returbold afsted, men keeperen vipper den over målet.

90'
- En lang aflevering splitter Barcelonas forsvar og Cillessen er tæt på en skovtur, men han kommer godt igen og tackler til hjørnespark.

90+3'
- Santi Mina kommer højt på et indlæg ind i feltet, men han header den over målet.

Slut
- Barcelona vinder 1-0 og dermed er alt fortsat pivåbent inden returkampen på Mestalla om en uge. Her skal Valencia dog frem i banen for at udligne Barcelonas enlige kasse.


Ugens mest læste

Seneste nyheder