Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Piqués skade lettere end man troede

Skader: Af Omar Nabil Hawwash - 5. februar 2018


Medie: Piqués skade lettere end man troede

Som del af intensiteten i kampen, og den aggression, der partout medfølger i et derby så lokalt som El Derbi Catalàn, er skader nærmest uundgåelige. Det er Gerard Piqué nok testamentet til, efter gårsdagens opgør.

Gerard Piqué var sigtekornet for hjemmeholdets fans på Cornellà, der piftede af ham kampen igennem, og under én tackling var han under sigtekornet for den samme angriber, der scorede Espanyols føringsmål, Gerard Moreno.

Spilleren med nummer 7 på ryggen lavede en vanvidstackling på den katalanske forsvarsspiller, og slap for det røde kort, som Barcelonas fans ellers havde foretrukket komme ud af dommer Gil Manzanos lomme.

Piqué formåede dog at spille kampen ud. Det skal dog nævnes at tacklingen fandt sted kort efter at Piqué scorede udligningsmålet, hvorfor der var omkring 7 minutter tilbage af den ordinære spilletid efter tacklingen fandt sted i kampens 83. minut.

Tidligere i dag berettede El Mundo Deportivo, at spilleren ville være ude i omkring to uger. Catalunya Radio fortæller dog nu, at skaden ikke er lige så slem, som man i Barcelona-lejren indledningvist troede.

Ifølge Catalunya Radio, vil spilleren mere end gerne i aktion i Copa del Rey-returopgøret på Mestalla, hvor Barcelona gæster Valencia i semifinalen, men lægestaben vil gerne have at spillerens skade roligt heler. De ser helst, at han glipper kampen, og den efterfølgende ligakamp mod Getafe i weekenden, således at han kan være i fuld form, når Barcelona møder Chelsea på Stamford Bridge i midtugen i Champions League.

Skulle spilleren ende med at glippe kampen mod Getafe, kan det gøre plads til colombianske Yerry Mina, der endnu ikke har rørt Camp Nou i kampregi.


Ugens mest læste

Seneste nyheder