Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué kan få op til tre dages karantæne

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 6. februar 2018


Piqué kan få op til tre dages karantæne

Gerard Piqués jubelscene på RCDE Stadium i Cornella mod Espanyol i weekenden skal undersøges for at se hvor provokerende den var mod Espanyols fans. Findes den tilstrækkelig provokerende, så kan centerforsvareren se frem til en karantæne. Det skriver flere medier.

Det er La Liga-præsident, Javier Tebas, som skal undersøges sagen og siden sende den videre til den spanske dommerkomitée hvis han finder den provokerende. Herfra kan Piqué få en karantæne som vurderes til at være mellem 1-3 kampe hvis man vælger at tildele ham en karantæne.

Under hele kampen havde Espanyols tilhængere svinet både Piqué og hans familie til. Det skete også senest Barcelona var på besøg i sidste måned og da han så scorede til 1-1 i weekenden valgte han at tage fingeren op til munden for at få Espanyol-tilhængerne til at tie stille.- Dommerpanelet vurderer om der er grund til straf, men vi sørger for at de får materialet i hænde så de kan tage den rette beslutning. Reglerne gør nogle jubelscener strafbare hvis de bliver anset for at være provokerende, fortæller Tebas og følger op:

- Espanyol arbejdede godt og indtil Piqués mål var der ikke nogle tilsvininger af hverken Piqué eller hans familie.

- Samme jubelscene er før blevet lavet men det sker sjældent, at det skaber denne virak. Vi skal forsøge at undgå det.

La Ligas præsident fortæller altså at der ikke var nogle tilsvininger af Piqué eller hans familie, selvom det netop var det, som Piqué fortalte efter opgøret, der fik ham til at lave den efterhånden meget omtalte jubelscene.


Ugens mest læste

Seneste nyheder