Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hvem erstatter Piqué mod Valencia?

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 6. februar 2018


Hvem erstatter Piqué mod Valencia?

Gerard Piqué er endnu ikke dømt ude af pokalsemifinalen mod Valencia på torsdag, men meget tyder på, at Barcelona inden længe bekræfter den knæskade, som han angiveligt pådrog sig i weekendens lokalbrag mod Espanyol.

I en hård tackling fra Moreno begyndte smerterne for alvor at tage fat omkring det ene knæ hos Piqué dagen efter, men Barcelona har endnu ikke meldt noget ud. Det forventes at ske i morgen såfremt Piqué ikke når at blive klar til kampen mod Valencia - i mellem tiden spekuleres der i alternativerne.

Yerry Mina ligner det mest oplagte valg som Samuel Umtitis makker i forsvaret på Mestalla, da Thomas Vermaelen fortsat er skadet. Det kan dog ske, at belgieren får det grønne lys inden kick off på torsdag og dermed går direkte ind i startopstillingen. Det lader dog til at være det mest usandsynlige.

En debut for FC Barcelona på Mestalla er bestemt ikke en let ting og derfor overvejer Ernesto Valverde ifølge Marca at spille med Sergio Busquets i midterforsvaret for så at rykke Paulinho ind på den centrale del af midtbanen. Busquets har tidligere spillet i Barcelonas centerforsvar men kan være langt vigtigere på midtbanen til at Valverde tør tage den beslutning.

Lucas Digne har også prøvet at spille i det centrale forsvar, men til trods for at have fået godt med spilletid på sin vante venstreback i de seneste par kampe, så har han ikke imponeret og spørgsmålet er om han overhovedet er en mulighed for Valverde.

I morgen bliver en vigtig dag i forhold til at finde ud af, hvad Valverde tænker. Truppen til opgøret bliver nemlig udgivet i morgen og klokken 20.30 torsdag aften lander startopstillingen.


Ugens mest læste

Seneste nyheder