Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG-spiller tilbudt til Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 8. februar 2018


PSG-spiller tilbudt til Barcelona

FC Barcelona er klar til at øge konkurrencen på venstrebacken, da Jordi Alba nærmest ingen får i Lucas Digne. I går kunne SPORT fortælle, at Layvin Kurzawa var blevet tilbudt til Barcelona i jagten på en stærk forsvarsspiller.

Angiveligt er Kurzawa ikke glad under Unai Emery i Paris Saint-Germain, som også har måtte se Yuri Berchiche få godt med spilletid på det seneste. Desuden har Kurzawa for nyligt fyret sin agent og hyret en ny i håbet om, at han til sommer kan finde sig et andet sted at være - og spørgsmålet er om Barcelona ønsker at gøre brug af det tilbud, de netop har fået.

Kurzawa var i Barcelonas søgelys da han spillede for Monaco, men her kom der aldrig noget ud af interessen. Nu er situationen dog perfekt for begge mandskaber: Barcelona vil have en ny venstreback og Kurzawa vil finde sig en ny arbejdsgiver. Om Barcelona så i dag ser den 25-årige back som god nok til klubben er et andet spørgsmål.Franskmanden menes at koste omkring 25 millioner euro (186 millioner kroner) og er derfor ikke en dyr spiller for Barcelona at hente ind.


Ugens mest læste

Seneste nyheder