Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Suarez må ikke ændre sin attitude

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. februar 2018


Valverde: Suarez må ikke ændre sin attitude

Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, insisterer på at lade sin angriber, Luis Suarez, spille sin sædvanlige aggressive og pågående spillestil i aftenens kamp mod Valencia - på trods af at et gult kort til den farlige angriber, vil udløse en karantæne i en eventuel finale i Copa del Rey.

Landsholdsspilleren fra Uruguay er nu oppe på sammenlagt otte gule kort i alle sæsonens turneringer, og derfor vil endnu et gult kort, i aftenens kamp, medføre at den sydamerikanske stjerne må sidde udenfor i en mulig finale til April.

Dette triste scenarie er desværre ikke en ny situation for den giftige angriber.

Sidste år var Luis Suarez netop ude af Cope del Rey-finalen mod Alaves, efter at have modtaget et gult kort mod Atelitco Madrid i semifinalen - en advarsel som placerede den målfarlige frontløber på tilskuer-rækkerne.

Barca-træner, Ernesto Valverde, som udtalte sig på onsdagens pressemøde, mener derimod ikke at Suarez skal ændre sin spillestil, da det er en vital og essentiel del af Suarez som person og som spiller, at være pågående og aggressiv, ifølge træneren.

- Jeg har talt med Suarez omkring den personlighed og de egenskaber som han besidder.

- Den aggression som Suarez besidder, er en egenskab som Barcelona har brug for. Han vil altid lede efter huller i angrebet og derefter slå til.

- Nu kan vi komme i finalen. Suarez vil give alt hvad han har i sig. Og så må vi bekymre os senere, når vi er gået videre.

Kampen fløjtes i igang i aften klokken 21.30.Ugens mest læste

Seneste nyheder