Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Disse to erstatter Messi og Ronaldo

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. februar 2018


Xavi: Disse to erstatter Messi og Ronaldo

I de seneste 10 år har Barcelonas Lionel Messi og Real Madrids Cristiano Ronaldo domineret fodboldscenen, med fem Ballon d´Or-titler hver - endda på et niveau hvor ingen andre kunne følge med.

Brasilianske Neymar var derimod i forrygende form for Barcelona i sidste sæson, og har fortsat sine imponerende præstationer siden han ankom til franske Paris Saint-Germain.

Kylian Mbappe, som også folder sig ud i PSG, slog igennem med Monaco i sidste sæson, hvor den 19-årige franskmand nemt betegnes som fremtidens verdensstjerne.

I et langt interview med det franske medie RMC Sport, fik den tidligere Barca-styrmand, Xavi, givet sit syn på den kommende generation.

- Jeg har stor respekt for Neymars kvaliteter. Han er et stort talent.

- Neymar er jo en fantastisk spiller. Når Messi og Ronaldo vælger at sænke deres niveau, kommer han til at vinde den næste Ballon d´Or-titel.

- Når Messi og Ronaldo trækker sig helt tilbage fra fodboldscenen, vil det udelukkende være en duel mellem Neymar og Mbappe. Det er den kommende verdens-elite.

Netop Neymar og Mbappe får fornøjelsen af Ronaldo og Real Madrid, når de senere på måneden tørner sammen i næste runde af CL-turneringen.Ugens mest læste

Seneste nyheder