Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Få odds 9,00 på at Barcelona slår Valencia

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 8. februar 2018


Få odds 9,00 på at Barcelona slår Valencia

Sevilla klarede opgaven mod Leganés i går og sikrede sig billetten til pokalfinalen og i aften står slaget mellem Valencia og FC Barcelona - hvem skal videre til Copa del Reys finale til april og spille mod Sevilla? Det får vi svaret på omkring midnat.

Det er uden tvivl sæsonens vigtigste kamp hidtil. Et nederlag kan nemlig betyde, at man må vinke farvel til et trofæ mens en samlet sejr fortsat kan give håb om en succesfuld sæson. Ser man på de indbyrdes statistikker for de to mandskaber, så er Barcelona klart favorit til at snuppe sejren i aften.

Barcelona har vundet seks af de seneste 10 kampe mod Valencia og scoret 22 mål hvilket giver et snit på 2,2 mål pr. kamp fra de catalanske fødder. I samme regnestykke har Valencia kun vundet én enkelt gang i samme periode og scoret ni mål - altså under ét mål pr. kamp.

Hos bookmakerne giver en Barcelona-sejr i aften i gennemsnittet odds 1,65 mens spiller du med hos BarcelonaFC.dk's partner fra Betfair, så kan du sikre dig odds 9,00 på en Barcelona-sejr.

Sådan spiller du med
- Registrer dig hos Betfair her
- Brug bonuskoden 'ZFBJYJ'
- Betfair topper automatisk din gevinst såfremt dit bet går hjem


Ugens mest læste

Seneste nyheder