Barcelona er i pokalfinalen!

Copa del Rey - 8. februar 2018

Barcelona var sent torsdag aften på en svær opgave ude mod Valencia, men Valverde havde lagt en god taktik og gæsterne tog fra Mestalla med en billet til pokalfinalen, hvor Sevilla venter i slutningen af april.

Barcelonas startopstilling
Cillessen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Gomes, Messi og Suárez

På bænken
Ter Stegen, Semedo, Yerry Mina, Coutinho, Paco og Paulinho

- 0-1 50' - Coutinho
- 0-2 82' - Rakitic

6'
- Første skud på mål. Coquelin kombinerer med Zaza og kommer frem til et skud, som Cillessen dog samler op.

6'
- Valencia har en defensiv tilgang og satser på kontra. De er tydeligvis bange for at lukke mål ind hvilket vil betyde, at de selv skal score tre gange på grund af reglen om udebanemål.

8'
- Messi med andet løb i kampen. Denne gang får han frispark på en farlig position.

9'
- Messi skyder, men keeper Juame redder flot.

12'
- Det er tydeligvis Barca, som sidder på opgøret og som forsøger at score det forløsende mål mens Valencia blot venter på catalanernes fejl. Messi virker oplagt og sætter et nyt angreb op her, men Robertos indlæg rettes af og gribes ud af Juame.

14'
- OVERLIGGER! Valencia spiller sig igennem og Gomes gør slet ingenting for at bremse deres indlæg. Gaya smækker den ind i hovedet på Rodrigo, som header den over Cillessen, men overliggeren redder.

16'
- Suárez' teknik bliver udstillet. Iniesta finder ham med en genial pasning der gør ham fuldstændig fri med keeperen, men hans første touch er elendigt og han mister bolden.

26'
- Gomes med en kæmpe fejl, da han spiller den ude nede fra, men Valencia formår ikke at udnytte det. Portugiseren har været ikke-eksisterende i halvlegens første del.

27'
- Kæmpe chance til Valencia! Umtiti falder for let og Piqué er for arrogant i anden omgang. Zaza ryster dem begge af sig og finder Rodrigo, men han kommer ud af position, da Roberto lige når at ændre boldens retning. I anden omgang trykker Gaya af og Cillessen redder med retur, som gæsterne samler op.

34'
- Messi med et nyt løb og denne gang bliver han nedlagt af Rodrigo, som får et gult kort.

35'
- Messi sparker, men muren redder. Straks omstillinger Valencia sig, men Cillessen redder Zazas indlæg.

45'
- Kondogbia med en god mulighed i feltet, men Gomes presser ham til at skyde i sidenettet.

46' - ind-/udskiftning
- Gomes har igen ikke leveret varen og bliver flået ud i pausen. Valverde bad Coutinho om at varme op i pausen. Han er kommet ind straks fra anden halvlegs start.

50' - MÅL!!
- Fem minutter. Så lang tid skulle Coutinho bruge på at gøre det bedre end Gomes. Han stormer ind i feltet til Suárez' indlæg og styrer den over i den side, som keeper Juame kommer fra. Bolden går i mål til 0-1 og dermed samlet 2-0 til Barcelona. Valencia skal nu score tre mål for at gå videre.

54'
- God chance til Suárez, som sender bolden lige forbi målet efter flot forarbejde af Messi.

62'
- KÆMPE CHANCE! Suárez finder Messi i feltet og han trykker af, men selvom den rettes af, så redder keeperen den. Returen sparker Alba afsted og Montoya rører den med hånden, men dommeren giver kun hjørnespark.

65' - ind-/udskiftning
- Iniesta går ud efter en god kamp. Paulinho kommer ind.

66'
- Tæt på reducering! Zaza vipper den ind til Guedes, som header den lige over Cillessens mål.

66'
- Ny chance! Vietto kommer forbi Piqué og trykker af, men Cillessen redder - og holder den - i flyvende stil.

69'
- TÆT PÅ! Messi kommer alene igennem, men han får ikke 100 procent kontrol over kuglen og bliver tacklet rent af to mand. Paulinho samler op og finder Rakitic, men det første skud blokeres og returen kanonerer han forbi.

73'
- Coutinho med sit karakteristiske træk: ind i banen og afslutte, men Juame redder sikkert.

74'
- CILLESSEN! Hvilken redning! Guedes sender Roberto ud af banen med en skudfinte og sender den indover. Bolden heades på tværs og inde i det lille felt står Jose Gaya fuldstændig fri og skal bare sende den i mål, men Cillessen disker op med en fuldstændig vanvittig redning!

80'
- Rakitic nedlægges nogle meter fra feltet. Frispark til Barcelona.

81'
- Messi brager den langt over.

82' - MÅL!!
- SUÀREZ! Forrygende forarbejde. Han bliver snydt af Paulista, men stormer tilbage og opsnapper en elendig aflevering. Han hægtes på sit træk forbi Montoya, men holder sig oppe og finder Rakitic, der alene med keeperen hugger bolden i mål til 2-0 og sammenlagt 3-0.

83' - ind-/udskiftning
- Piqué går ud. Yerry Mina kommer ind til sin debut.

Slut
- Barcelona kører bolden rundt i slutminutterne og vinder sikkert med samlet 3-0 over Valencia. Dermed er finalebilletten booket til pokalfinalen mod Sevilla til april. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder