Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mina om debut: Det var et smukt øjeblik

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 9. februar 2018


Mina om debut: Det var et smukt øjeblik

Kampprogrammet og de knap så lette kampe har gjort det svært for Yerry Mina at debutere for FC Barcelona, men i går landede debuten endelig, da Barcelona var på vej i finalen i Copa del Rey på Mestalla. Indskiftningen af Mina var planlagt ved stillingen 1-0, men Valverde jublede nok ekstra, da Rakitic scorede til 2-0 i sekunderne inden Mina kom på banen.

- Jeg er virkelig glad for at spille min første kamp for Barca og endda kvalificere os til finalen. Jeg takker Gud. Jeg har det godt i Barcelona, men staben og mine kollegaer - vi fortsætter med at arbejde hårdt for at nå vores mål.

- Jeg har været stille. Jeg var meget nervøs, men Gud gav mig ro og mine holdkammerater har givet mig en rigtig god velkomst. Alle hjælper mig; men jeg taler mest med Paulinho, Umtiti og Piqué.

- Læreren (Valverde, red.) ved hvad han laver. Han er meget rolig. Jeg ventede spændt på mit øjeblik og pludselig sagde han 'Du skal spille nu'. Det var et smukt øjeblik, fortæller Mina om sin oplevelse på Mestalla i går, hvor han kom ind for Piqué og fik slutminutterne af opgøret.


Ugens mest læste

Seneste nyheder