Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona dominerer Europas pokalturneringer

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 9. februar 2018


Barcelona dominerer Europas pokalturneringer

FC Barcelona gik i år videre til pokalfinale nummer otte i de seneste 10 år. Det kan intet andet mandskab i Europas største ligaer hamle op med. Desuden er det femte pokalfinale i træk - og det er europæisk rekord. Intet hold har nået pokalfinalen fem år i træk.

Paris Saint-Germain, Bayern München og Dortmund har alle været i fem pokalfinaler i løbet af de seneste år og faktisk var Dortmund oppe på fire af slagsen i træk før de blev slået ud af Bayern München. De var således tæt på at runde fem i træk inden Barcelona.

Real Madrid, Athletic Bilbao og Sevilla har været i tre pokalfinaler i løbet af de seneste 10 år og ligger derfor langt fra Barcelona i regnestykket. Sevilla er Barcelonas finalemodstander den 21. april og snart bliver det kendt hvor finalen skal afvikles. I Spanien er det tradition, at man venter til de to finalister er fundet før man hæfter et stadion til finalen således ingen af mandskaberne får fordelen af at spille på hjemmebane.

Barcelonas vej til finalen:
Murcia 0-3 Barcelona
Barcelona 5-0 Murcia

Celta Vigo 1-1 Barcelona
Barcelona 5-0 Celta Vigo

Espanyol 1-0 Barcelona
Barcelona 2-0 Espanyol

Barcelona 1-0 Valencia
Valencia 0-2 Barcelona

Kun to mål lukkede Barcelona ind på vejen til finalen mens de selv scorede ustyrlige 19.

Ovenstående billede kan ændres. PSG, Bayern, Chelsea, Juventus og Lazio har stadig chancen for at nå finalen i deres respektive pokalturneringer.


Ugens mest læste

Seneste nyheder