Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor var André Gomes et trend på Twitter

Truppen: Af BarcelonaFC.dk - 9. februar 2018


Derfor var André Gomes et trend på Twitter

André Gomes blev højst overraskende valgt til startopstillingen mod Valencia i aftes i Copa del Reys semifinale, men han blev flået ud i pausen og erstattet af Philippe Coutinho, som benyttede pausen til at varme op til anden halvleg.

I løbet af kampen blev André Gomes' navn nævnt rigtig mange gange på Twitter og det fik ham til at tende helt ekstremt - af den forkerte grunde.

Det startede langsomt med en niendeplads på trend-listen. I pausen steg han helt op til tredjepladsen og straks som Coutinho scorede rykkede han op på andenpladsen over mest omtalte emner på Twitter i hele verden. En ekstremt skuffende bedrift for portugiseren, som da også spillede en elendig første halvleg hvorfor han blev pillet ud i pausen.

Efter opgøret var det Coutinho, som snuppede overskrifterne. Han var således på andenpladsen mens han i de efterfølgende timer faldt ned i listen. Han kom ind for André Gomes i pausen og scorede bare få minutter efter. Det var altså i forbindelse med målet, at Gomes blev udstillet på Twitter og steg til andenpladsen.

Luis Suárez' hårde arbejde og to assists fik ham også lige præcis på trend-listen med en 10.-plads.


Ugens mest læste

Seneste nyheder