Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Wanda eller Mestalla - glem Bernabeu

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 9. februar 2018


Wanda eller Mestalla - glem Bernabeu

Copa del Rey har fundet sine to finalister: FC Barcelona møder Sevilla den 21. april som det står planlagt lige nu. Men der er fortsat uvished omkring både stadion og datoen for finalen. Flere ting skal drøftes på et møde med fodboldforbundet og de to klubber i næste uge.

Estadio Santiago Bernabeu hvor Real Madrid har hjemme bliver næppe stedet hvor finalen afvikles alene af den grund, at FC Barcelona er en af finalisterne. Valencia har efter gårsdagens pokalexit tilbudt at afholde finalen på deres stadion - Mestalla - hvilket er et glimrende bud.

Atletico Madrids helt nye stadion Wanda Metropolitano lader dog til at have fordelen og i øjeblikket er det mellem de to stadions, at valget står. Sevilla har angiveligt tilbudt af spille finalen på deres hjemmebane Sanchez Pizjuan, men det har Barcelona straks sagt nej til.

Desuden kan man ikke være sikker på datoen endnu. Umiddelbart står finalen til at skulle blive spillet den 21. april, men da begge finalister fortsat er med i Champions League og dermed muligheden for at gå til semifinalen, så kan pokalfinalen blive rykket. Semifinalerne i Champions League afvikles den 24. og 25. april - altså bare få dage efter at pokalfinalen spilles - og med det i forvejen hårde program med midtuge kampe i ligaen skal puslespillet altså gå op før datoerne kan blive bekræftet.

Barcelona møder Chelsea i Champions League mens Sevilla møder Manchester United.


Ugens mest læste

Seneste nyheder