Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern München vil have Jasper Cillessen

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 11. februar 2018


Bayern München vil have Jasper Cillessen

Bayern München har fulgt Barcelonas reservekeeper Jasper Cillessen i en længere periode og torsdag var tyske repræsentanter på plads på Mestalla, da Barcelona mødte Valencia. Det var en kamp, som Cillessen kan være stolt af.

Udover at sikre finalebilletten, så spillede han en superkamp og gjorde således god reklame for sig selv. Tyskerne er interesseret i Cillessen som førstekeeper i klubben. Manuel Neuer har været ude længe på grund af skader og klubben er bange for, at han ikke vender tilbage til sit tidligere høje niveau.

Derfor arbejder klubben ihærdigt på at finde en profil, der passer til spillestilen man praktiserer i Bayern München og her er Cillessen umiddelbart det bedste bud. For udover at være super stærk inde på stregen, så er han også rigtig dygtig med fødderne og det er lige præcis det, som Bayern leder efter.

Cillessens frikøbsklausul ligger på 60 millioner euro (445 millioner kroner) hvilket Bayern sagtens kan betale. Desuden er hollænderen placeret i bunden af lønhierarkiet i Barcelona.

28-årige Cillessen har spillet i alt 19 kampe for FC Barcelona.






Ugens mest læste

Seneste nyheder