Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Trætheden meldte sig

Nyheder: Af Sajad Koftan - 12. februar 2018


Valverde: Trætheden meldte sig

FC Barcelona spillede i søndags sin tolvte kamp på kun 39 dage, hvor catalanernes velkendte flydende og overlegne overtag, ikke var tilstede foran et skuffet hjemme-publikum på Camp Nou - endda uden et eneste forsøg indenfor målrammen i første halvleg.

Getafes målmand, Vicente Guaita, sørgede for at gæsterne kunne rejse hjem til hovedstaden, velvidende om at have snuppet et enkelt point fra det catalanske storhold - en præstation som indskrænker Barcas La Liga-føring, hvor man nu er syv point foran Atletico Madrid på andenpladsen.

- I første halvleg manglede vi rytme og gejst, sagde Barca-træneren på det efterfølgede pressemøde, da han blev interviewet af fcbarcelona.com.

- Getafe er et hold som altid forsøger at nedbryde spillet, så man kommer aldrig helt tæt på deres mål. Vi pressede på, men Getafe forsvarede sig flot, mens vi selv manglede passionen idag.

- Vi har haft en hektisk måned, hvor vi netop er kommet i en finale, fortsatte træneren.

- Vi kan ikke vinde alle kampene i turneringen eller præstere på topniveau gennem samtilige kampe. Derfor ser vi frem til den kommende uge, hvor vi kan slappe af og samle energi.

For Barca resterer der stadig 15 kampe i ligaen, hvor både Atletico Madrid og Real Madrid har et besøg til gode på Camp Nou.

- Ligaen er ikke nem og vi skal stadig arbejde hårdt, slog træneren fast.

- Vi ønskede selvfølgelig alle tre point idag, men spillerne er trætte efter en meget hård periode.

Barcelonas næste opgave bliver på lørdag hvor man skal på besøg hos Eibar, som pt indtager en flot syvende-plads i ligaen.


Ugens mest læste

Seneste nyheder