Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alexis: Jeg så Messi græde efter Chelsea-kamp

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 13. februar 2018


Alexis: Jeg så Messi græde efter Chelsea-kamp

Scenariet var tæt på perfekt, da Barcelona i 2011/2012 jagtede Champions League-titel nummer to i træk under Pep Guardiola, men fodboldguderne ville det anderledes da Chelsea gæstede Camp Nou i returkampen i semifinalen.

Sergio Busquets bragte Barcelona foran efter en halv times tid og bare to minutter senere så John Terry direkte rødt, da han nedlagde Alexis Sánchez. Andrés Iniesta gjorde det til 2-0 lige inden pausen og dermed var udgangspunktet for anden halvleg fuldstændig fantastisk - dog ville Ramires det anderledes, da han i første halvlegs døende sekunder vippede bolden i mål til 2-1.

Messi brændte straffespark fem minutter inde i anden halvleg og siden jagtede Barcelona forløsningen. Men den kom aldrig. I stedet scorede Torres til 2-2 i en omstilling og Barcelona blev sendt ud af turneringen.

- Du græder måske under en kamp når du taber finalen, sådan er fodbold. I Barcelonas omklædningsrum efter Chelsea-kampen så jeg Messi græde. Det sker fordi, at spillerne kræver så meget af sig selv og det er noget, som tilhængerne ikke ser.

- Nogle gange siger folk om spillere, at de er færdige på topplan, eller 'han har ændret sig'. Du kan købe en dyr bil og pludselig mener folk, at du kun gør det for at vise dig frem.

- Jeg har lært rigtig meget i løbet af tiden og min erfaring er vokset. Du kan ikke tilfredsstille alle - der vil altid være en eller to som er sure.

- Fodbolden har lært mig meget; jeg elsker fodbold og at spille fodbold. Jeg nyder mig selv på banen og jeg forsøger altid at være glad, fortæller Alexis Sánchez til Sky Sports.

Barcelona og Chelsea mødes i Champions League den 20. februar.


Ugens mest læste

Seneste nyheder