Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Amor: Vi spurgte ikke til Bernabeu

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 13. februar 2018


Amor: Vi spurgte ikke til Bernabeu

Netop som FC Barcelona havde kvalificeret sig til Copa del Rey-finalen begyndte rygterne at florere omkring hvilket stadion, der skulle huse pokalfinalen mod Sevilla. Real Madrids Bernabeu var nærmest udelukket på forhånd, da madrilenerne næppe tillader at give Barcelona muligheden for at løfte et trofæ på deres stadion.

I stedet blev det naboen Atletico Madrid, som skal huse finalen og efter bekræftelsen kunne Barcelonas direktør Guillermo Amor fortælle følgende:

- For os er det fint med Wanda Metropolitano. Vi forsøgte nogle ting; nogle svære ting og nogle umulige ting. Datoen var svær at pille ved på grund af det fyldige kampprogram. Der er stor konkurrence i turneringerne og vi er med i dem alle sammen. Vi håber, at vi fortsætter sådan til slutningen.

- Når man spiller så mange kampe, så er det et godt tegn der betyder, at man stadig er med i alle turneringer, fortæller Amor ifølge SPORT og slog samtidig fast, at Barcelona på intet tidspunkt bad om at spille finalen på Real Madrids stadion, Estadio Santiago Bernabeu.

Wanda Metropolitano åbnede tidligere på sæsonen og får dermed lov til at huse den første pokalfinale efter sin indvielse. I dag tirsdag blev det bekræftet, at finalen spilles den 21. april klokken 21.30.


Ugens mest læste

Seneste nyheder