Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

10 forskellige kombinationer i 39 kampe

Truppen: Af BarcelonaFC.dk - 13. februar 2018


10 forskellige kombinationer i 39 kampe

Ernesto Valverde har vist, at han ikke er bange for at prøve nye ting på banen, men nogle gange er det udelukkende omstændighederne der ændrer på tingene. Som for eksempel i weekenden mod Getafe.

Her var Gerard Piqué mærket efter Espanyol- og Valencia-kampene og startede på bænken mens Samuel Umtiti havde karantæne og Thomas Vermaelen var skadet. Det betød, at Yerry Mina og Lucas Digne skulle spille i midterforsvaret og det var Valverdes 10. forsvarskombination i 39 kampe i denne sæson.

Mina spillede en rigtig fornuftig kamp med 78 succesfulde afleveringer, fire erobrede bolde og tre succesfulde tacklinger mens han også var tæt på at heade Dembélés hjørnespark i mål. Lucas Digne spillede også godt med 93 succesfulde afleveringer og 13 erobrede bolde.

Der er ingen tvivl om, at Valverdes foretrukne centerbacks er Piqué og Umtiti mens Piqué og Vermaelen har spillet sammen ni gange i Umtitis skadesfravær tidligere på sæsonen. Valverde har nu benyttet sig af truppens fem centerbacks plus B-spilleres David Costas.

Forsvarskombinationer
Piqué - Umtiti (18 gange)
Piqué - Vermaelen (9 gange)
Mascherano - Umtiti (4 gange)
Piqué - Mascherano (3 gange)
Mascherano - Vermaelen (2 gange)
Umtiti - Vermaelen (1 gang)
Piqué - Umtiti - Vermaelen (1 gang)
Mina - Umtiti (1 gang)
Mina - Digne (1 gang)
David Costas - Vermaelen (1 gang)


Ugens mest læste

Seneste nyheder