Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Stort bud: Iniesta overvejer at skifte til Kina

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 16. februar 2018


Stort bud: Iniesta overvejer at skifte til Kina

Andrés Iniesta har fået et kæmpestort tilbud fra kinesisk fodbold og ifølge SPORT, så overvejer Barcelona-kaptajnen tilbuddet. Det er Tianjin Quanjian, som har afsendt tilbuddet i håbet om at kapre Iniesta til sommer.

260 millioner kroner kan Iniesta proppe i lommen for hver sæson han spiller for klubben. Og det skulle angiveligt være noget, som han overvejer kraftigt. Han kører pt. på en livstidskontrakt hvilket betyder, at han kan sige stop når han vil uden at det vil skabe komplikationer.

To gange har kineserne sendt folk til Spanien for at drøfte muligheden, men Iniesta har endnu ikke taget sin beslutning. Der forventes at være en afklaring på Iniestas fremtid om to måneders tid. Kineserne stemples dog som 'optimistiske' i forhold til at hente Iniesta til klubben.

Allerede i december gjorde Tianjin Quanjian sig bemærket med en reel interesse og i januar blev der afholdt et møde, hvor tilbuddet kom på bordet. Desuden blev muligheden for et januar-skifte drøftet, men det skød Iniesta ned prompte.

Barcelona ved, at det bliver svært at holde fast i kaptajnen, da han - på trods af rigtig godt spil - er blandt spillerne der bliver kørt ud af holdet. Alderen er ikke længere med kaptajnen, som ikke holder til at spille tre kampe i ugen.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder