Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen: Barcelona stærkere uden Neymar

Nyheder: Af Sajad Koftan - 19. februar 2018


Ter Stegen: Barcelona stærkere uden Neymar

Salget af den brasilianske stjerne, Neymar, til den franske hovedstads-klub, PSG, har kun gjort den catalanske klub stærkere - ifølge Barcas stjerne-keeper, Marc-Andre ter Stegen.

Neymars Barca-farvel medførte at Barcelonas sårbarhed, usikkerhed og manglende kreativitet på banen blev udstillet i den spanske Super Cup, hvor Real Madrid storsejrede mod Valverdes tropper.

Men noget er sket siden.

Barca-træner Ernesto Valverde har skabt en mur af et forsvar og en kynisk angrebskæde, hvor holdet stadig er ubesejrede i La Liga efter 24 kampe - med et solidt forspring til andenpladsen hvor Atletico Madrid har taget plads.

- Man kan ikke diskutere Neymars kvaliteter, fortalte Ter Stegen til mediet ESPN og fortsatte.

- Han var meget vigtig for os, både som spiller og som person.

- Kun Neymar kender årsagen til skiftet til PSG. Faktum er at ingen kender grunden, bortset fra ham selv.

- Men Barca skulle selvfølgelig kompensere for Neymars kvaliteter på banen, som jo er svært. Men det gjorde vi på en unik måde, som jo gør os til et meget stærkere hold idag end tidligere.

- Vi har fået nogle nye spillere som har styrket os, og forhåbentligt har de det også godt i truppen sammen med os andre.

Barca fik som bekendt hentet Coutinho og Dembele som tilføjelse til de offensive pladser, efter at have solgt Neymar til PSG - noget som målmanden også kommenterede på.

- Det er vigtigt at vi giver spillerne tid til at tilpasse sig et nyt land på alle områder. De er begge unge spillere som kommer til at betyde alt for os i fremtiden, fortalte den tyske målmand til mediet.

Barca møder Chelsea i London på tirsdag, hvor Valverdes tropper må se bort fra karantæne-ramte Nelson Semedo, mens Coutinho ikke er spilleberettiget i CL for Barca i denne sæson.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder