Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dårlig mandag: Coutinhos hus blev røvet!

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 20. februar 2018


Dårlig mandag: Coutinhos hus blev røvet!

Philippe Coutinho har fået en rigtig skidt start på ugen. I går mandag var bestemt ikke en god dag for brasilianeren, der er hjemme i Barcelona da han er låst i Champions League og derfor ikke kan spille med i aften mod Chelsea.

I aftes tog han sammen med sin familie og venner en tur i byen og spiste. Herefter tog man sig også tid til nogle seværdigheder, men det blev pludselig bremset, da hans bil ikke længere var på den parkering, hvor han havde parkeret den. Han havde nemlig parkeret på et ulovligt sted, og politiet var derfor forbi for at samle hans Audi Q7 op og køre den til lokationen for beslaglagte biler.

Coutinho valgte derfor at hoppe i en taxi og køre afsted for at få fingrene i sin bil igen. Det lykkedes uden problemer, men da han ved midnat vendte hjem kunne han konstatere, at han havde haft indbrud i sit hus.

Ifølge lokale medier havde tyvene brugt to stiger, som lå tilgængelige i forbindelse med noget arbejde, Coutinho får lavet på sit hus. Straks som han fandt ud af den dårlige nyhed, kontaktede han politiet, der skyndte sig ud til huset for at lede efter spor. Hvad man har fundet ud af fortæller historien intet om.

Coutinho har altså ikke nydt godt af den fritid, som han har fået i forbindelse med Champions League-fodbold. En beslaglagt bil og et røvet hus blev det til på én og samme dag; spørgsmålet er om han kan få det bedre i aften når han hjemme fra sofaen - som forhåbentligt ikke er blevet stjålet - kan se sine holdkammerater skabe et godt udgangspunkt for returkampen på Camp Nou.

Billederne her viser politiet på adressen i morges.

Dårlig mandag: Coutinhos hus blev røvet!

Dårlig mandag: Coutinhos hus blev røvet!

Læs også historien om Coutinhos beslaglagte bil


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder