Barca kom godt fra Broen: 1-1

Champions League - 20. februar 2018

Det var en intens og ganske underholdende kamp, som Chelsea og FC Barcelona leverede tirsdag aften på Stamford Bridge i Champions League. Der faldt ingen mål i første halvleg, men det gjorde der til gengæld i anden halvleg.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Pique, Umtiti, Alba, Iniesta, Busquets, Rakitic, Paulinho, Messi og Suarez

På bænken
Cillessen, Denis, Dembélé, Digne, Gomes, Vidal og Vermaelen

- 1-0 61' - Willian
- 1-1 75' - Messi

5'
- Håbløst af Ivan Rakitic. En halvsløj aflevering kommer mod ham, men selvom den er tæt på ham, opgiver han. Men først da han ser, at Piqué ikke når frem, begynder han at løbe mod bolden. Det giver en hurtig omstilling til Chelsea, som Alba dog redder.

5'
- HAZARD! Han trykker godt af med venstrebenet fra kanten af feltet, men den sniger sig lige uden om Ter Stegens mål.

7'
- Frispark til Chelsea på Barcelonas banehalvdel begået af Alba.

7'
- Fábregas svinger bolden ind i feltet på frisparket, men Barcelona rydder op.

8'
- Frem til Rakitic' dårlige opfattelse af boldens bane, har Chelsea taget fat i bolden. Det var ellers Barcelona, som kørte kuglen rundt i egne rækker i de første fem minutter. Her får Chelsea hjørnespark.

9'
- TÆT PÅ! Rudiger kommer op og header den i jorden, men Christensen kan lige præcis ikke nå frem og prikke den ind.

10'
- Messi med et forrygende løb fra egen banehalvdel og helt op til Chelseas felt! Paulinho modtager den i højre side og svinger den ind foran mål, men englænderne clearer.

12'
- Flot af Iniesta. Han forsøger en flad dybdeaflevering til Suárez, men Chelsea opsnapper kuglen. Iniesta stormer afsted og presser bolden ud til indkast.

13'
- Skidt af Paulinho. Hazard kommer let forbi ham - det kan ske - men i stedet for at jagte videre, tager han hænderne op for at signalere, at han ikke rørte Hazard. Belgieren dribler direkte ind i feltet og sender bolden indover, men Barcelona redder.

16'
- KÆMPE CHANCE! Iniesta finder Messi, som vipper den om i bagrummet til en helt fri Paulinho, men han header den direkte forbi! Han blev måske i tvivl om han skulle heade på mål eller ned til Suárez, som netop i den side var løbet med.

21'
- Christensen sparker umotiveret og upresset bolden direkte udover egen baglinje. Barcelona med hjørnesparket.

22'
- Barcelona tager hjørnesparket kort og får ingenting ud af det.

29'
- Willian dribler sig igennem hele tre Barca-mand på midtbanen og Rakitic vælger foran feltet at stikke benet ud og nedlægge brasilianeren. Gult kort og farligt frispark til Chelsea.

31'
- Alonso sparker, men Ter Stegen læser og griber ham ud.

33'
- Willian kan én ting: Trække ind til højre og trykke af. Det gør han let i denne situation. Og rammer stolpen! Ter Stegen var slet ikke i nærheden af kuglen.

38'
- Dommeren overser et klart straffespark til Barcelona! Rakitic svinger hjørnesparket indover og Piqué hopper og, men Rudiger tager fat i hans arm, så han ikke får lov til at komme helt op til bolden og river ham ned. Et klokkeklart straffespark.

41'
- Hvis ikke Valverde piller Rakitic ud, så får han snart rødt kort. Her begår han et klodset frispark i en ufarlig position. Det er nummer to efter det gule kort.

41'
- Stolpen igen! Og igen er det Willian - men denne gang er det den anden stolpen.

43'
- Igen en stor mulighed! Piqué header et frisparksindlæg lige ned midt i feltet, hvor Hazard kommer stormende og flugter kuglen afsted, men den sniger sig over målet.

Pause
- Barcelona har domineret bolden, men har nærmest kun skabt Paulinhos hovedstødsmulighed. Chelsea lukrer på omstillinger og har flere gange haft heldet til det.

53'
- Første reele aktion af Suárez. Han får en bold i dybden og tager et træk forbi Azpilicueta. Han kommer ind i feltet og trykker af, men Courtois får lappen på og redder.

57'
- Fejldom. Umtiti kommer foran Hazard på en løs bold, men Hazard stikker benet ud og nedlægger Umtiti. Barca samler op og spiller videre, men pludselig fløjter dommeren og dømmer frispark til Chelsea til stor frustration og hånlige grin af Barca-spillerne.

59'
- Forrygende løb af Suárez, der ud af det blå pludselig leger med to modstandere og får et hjørnespark.

61'
- To hjørnespark til Barcelona på to minutter. Begge gang sender Rakitic den lige i handskerne på Chelsea-keeperen.

62' - MÅL!
- Valverde snakkede tydeligvis ikke om Willian i pausen. Han havde to skud på stolpen i første halvleg fra kanten af feltet. Her får Chelsea hjørnespark og Willian står igen på kanten af feltet - helt fri. Og så sparker han den fladt i mål til 1-0. Barcelona har stadig ikke skabt noget afgørende i den anden ende.

63' - ind-/udskiftning
- Paulinho går ud. Vidal kommer ind.

74'
- Omstilling fra Chelsea! Men Piqué er stærk i duellen mod Willian.

75'´- MÅL!!
- Så er der udlignet på Broen! Naturligvis kom det efter en fejl fra Chelsea, hvor de ikke stod massivt nede i forsvaret. En fejlaflevering fra Christensen opsnappes af Iniesta, som spiller bolden på tværs af feltet til Messi, som hugger den i kassen til 1-1. Vigtigt udebanemål.

75'
- Forinden målet følte Suárez sig snydt for et frispark, som baglinjedommeren skulle have set. Han dømte dog ikke det klare benspænd og i stedet fik Suárez gult kort for brok.

80'
- Stort frispark! Roberto brager frem i banen i et af sine mange drives, men Rudiger smadrer ind i ham. Dommeren takserer det til et gult kort.

82'
- Sløvt af Umtiti. Chelseas omstilling bremses og han har bolden på baglinjen, men han glemmer at sparke den væk og den triller ud til hjørnespark. Han ser også skuffet ud over sin egen aktion. Chelsea får dog intet ud af situationen.

85'
- Umtiti begår frispark på Hazard tæt på feltet. Gylden mulighed for værterne.

90+1' - ind-/udskiftning
- Andrés Iniesta går ud. André Gomes kommer ind.

Slut
- Det slutter 1-1 på Broen og dermed er Barcelona fortsat godt med i kampen om billetten videre. I Champions League tæller reglen om udebanemål og derfor var det et yderst vigtigt mål, som Messi scorede. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder