Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Conte: Vi er skuffede

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 21. februar 2018


Conte: Vi er skuffede

FC Barcelona kom fra Stamford Bridge med et uafgjort resultat i aftes hvilket sætter dem i en god position før returkampen. Chelsea havde ellers set frem til at vinde 1-0, men på en stor fejl af Andreas Christensen snuppede Iniesta bolden, fandt Messi og så stod der 1-1.

Chelsea-træner Antonio Conte er klar over, at Barcelona er et stærkt hold, men er alligevel skuffet.

- Det var én fejl. Men man ved det. Når man spiller mod spillere som Messi, Suárez og Iniesta, så må du betale for de fejl, som du laver. Sådan er det.

- Det er en skam og vi er skuffede hvis man ser på helheden af kampen. To skud på stolpen fra Willian. Vi er noget så skuffede.

- Men på samme tid må denne kamp give os en masse selvtillid til returopgøret. Billetten videre er stadig en åben kamp, men det bliver ikke let. Vi må være realistiske: Vi taler om Barcelona, som i aften viste, at de er et stærkt og fantastisk hold.

- Nej, nej, nej. Jeg fortryder ikke, at jeg spillede med Andreas Christensen. Jeg synes, at han spillede godt. Rigtig godt. Vi taler om en 21-22-årig spiller. Det er fantastisk, at han kan spille med så meget modenhed.

- Jeg er meget glad. For mig var han blandt de bedste på banen. Han spillede en god kamp og jeg er glad for hans præstation.

- Alle ved, at når du spiller mod Barcelona og forsøger at gå op og presse dem ved deres fejl, så er du sindssyg og taber kampen. Og ikke med 1-0. Men med 4-, 5- eller 6-0 som man ser det i Spanien. Man skal spille smart mod dem, fortalte Conte efter kampen.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder