Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fabregas: At forsvare i Barcelona er selvmord

Champions League: Af Sajad Koftan - 21. februar 2018


Fabregas: At forsvare i Barcelona er selvmord

Chelsea-profilen, Cesc Fabregas, kunne ikke skjule sin skuffelse efter det uafgjorte resultat i tirsdagens Champions League-opgør mod FC Barcelona i englændernes egen hule.

Wilian skød englænderne i front, hvorefter Messi, et kvarter før slutfløjt, scorede sit første mål mod Chelsea, da argentineren udlignede Chelseas føring.

I et interview med mediet BT Sport efter kampen, fik Fabregas uddybet sin skuffelse, hvor spanieren samtidig slår fast at englænderne er tvunget til at angribe på Camp Nou.

- Det er virkelig ærgeligt. Jeg synes vi spillede godt, hvor vi gjorde alt det vi havde aftalt før kampen.

- Vi var kompakte, solide og skabte chancer. Bare se på Willian som nærmest kunne have scoret et hattrick idag. Men vi er meget skuffede, da vores fantastiske præstation ikke skabte et fantastisk resultat, tilføjede Chelsea-stjernen.

- Det er stadig åbent, for vi har vist at vi kan spille op med Barcelona. Men vi har stadig brug for en stor præstation på Camp Nou om 14 dage.

- Som spiller skal man være mentalt stærk, hvis man skal spille mod et hold som har bolden i 70% af tiden. Derfor er vi tvunget til at angribe i Barcelona, hvis ikke vi har tænkt os at komme på en selvmords-mission, sluttede Fabregas.

Chelsea er nødsaget til at score på Camp Nou i returopgøret om 14 dage, grundet Messis udebane-mål i London.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder