Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Vi kontrollerede kampen mod Chelsea

Champions League: Af Sajad Koftan - 21. februar 2018


Valverde: Vi kontrollerede kampen mod Chelsea

Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, var tilfreds med præstationen mod Chelsea, efter at have set sit hold kontrollere kampen, da dysten endte 1-1 i det første opgør i England.

Willian ramte stolpen to gange inden brasilianeren, på sit tredje forsøg fra kanten af feltet, fik bragt englænderne i front. Lionel Messi ville også lege med, da argentineren udlignede føringen et kvarter før tid.

I det efterfølgende interview med UEFA, fik Barca-træneren givet sit syn på kampens forløb.

- Kampen endte positivt for os. Det var et brag mellem to giganter - to vidt forskellige hold. Vi kontrollerede kampen, havde bolden det meste af tiden og fik presset Chelsea i deres eget felt. Deres mål var kontra-angrebene. De forsvarede sig godt, og havde nærmest hele holdet nede for at forsvare, sagde træneren.

- Da de scorede til 1-0, havde vi ellers fuld kontrol over kampen. Det kan godt være at vi ikke skabte åbne muligheder, men vi pressede dem til at fejle og få det resultat vi ønskede. En intens kamp og et resultat vi kan bruge til noget.

- I sådan en kamp skal man aldrig eksperimentere. Vi kom ikke til London for at afprøve ting og sager. Vi havde respekt.

- Begge hold kommer til at respektere hinanden taktiske dispositioner, i returopgøret. Det er åbenlyst at Chelsea har nogle angrebs-våben som de kan bruge mod os, sluttede træneren af med.

Barcelona anses nu som værende favoritter til at gå videre til CL-kvartfinalerne. Messis scoring til 1-1 har også gjort, at retur-kampen bliver en helt anden om to uger.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder