Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Præsident: Det er ikke Messis sidste kontrakt

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 21. februar 2018


Præsident: Det er ikke Messis sidste kontrakt

Messi bliver 31 år til sommer og har netop skrevet under på en ny fire-årig kontrakt med FC Barcelona, men spørger man præsident Josep Maria Bartomeu, så bliver det ikke den sidste kontrakt, som argentineren har med klubben.

- Vi er en klub, som satser på god og smuk fodbold. Vi har en unik stil og Messi er den bedste spiller - vores nøglespiller. Iniesta er et eksempel og vi ønsker at have ham i klubben - ikke bare som spiller, men som en legende. Det samme for Messi.

- Messi har i dag en fire-årig kontrakt, men jeg tror ikke på, at det bliver hans sidste med klubben.

Bartomeu kom også forbi andre emner.

- Jeg ville elske at sige, at markedet nok skal blive stabil igen, men jeg er bestemt ikke sikker på det. Flere og flere klubber får rige ejere og selv stater begynder at investere i fodbolden. Det er blevet ekstremt svært at gå ud på markedet og hente de bedste spillere.

- Vores strategi er, at hente unge spillere, lære dem om vores måde at spille fodbold på og derefter give dem chancen på førsteholdet.

- I denne sæson har vi investeret mere end normalt på grund af Neymar-salget. Men vores plan er at bruge yderligere 60 millioner euro; penge, som vi henter ind ved at sælge spillere.

- Efter vores aftale med Beko er planen, at finde en sponsor til at varetage navnerettighederne til Camp Nou.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder