Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Benfica ville af med Douglas sidste måned

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 22. februar 2018


Benfica ville af med Douglas sidste måned

Douglas er fortsat ejet af FC Barcelona, men spiller på en lejeaftale i portugisiske Benfica. Her har han langt fra brudt igennem og derfor har Benfica ikke længere lyst til at have ham i klubben hvorfor de tog kontakt til Barcelona, da transfervinduet åbnede sidste måned.

Her blev Barcelona spurgt, om de ønsker Douglas tilbage, men det klare svar var 'Nej!'. Barcelona er ikke længere interesseret i Douglas til førsteholdet og har kun tænk sig at få ham solgt til sommer. Douglas har været i Benfica siden sommerens transfervindue men har kun spillet med i seks betydningsfulde kampe. Han fik først ligadebut den 20. januar.

Den 20. januar fik han debut i ligaen. Ellers har han kun spillet med i pokalkampene samt i Champions League efter at Benfica var blevet slået ud. Så det er altså ikke de store kampe, som brasilianeren får lov til at spille i Portugal.

Douglas kom til Barcelona i sæsonen 2014/2015 for fire millioner euro og var egentlig købt som en erstatning for Dani Alves. Hvad der oftest forbindes med netop det køb er, at Barcelona i sin tid sagde nej tak til Marco Asensio for fire millioner euro og i stedet brugte pengene på Douglas.


Ugens mest læste

Seneste nyheder