Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Udskældt dansker: Jeg lærer af mine fejl

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. februar 2018


Udskældt dansker: Jeg lærer af mine fejl

Chelseas centrale forsvars-talent, Andreas Christensen, var nærmest årsagen til at Barca fik et point med hjem fra Stamford Bridge, efter en fejl-aflevering som hurtigt blev omsat til et mål af Messi - en episode som danskeren vil lære af, ifølge hovedpersonen selv.

Chelseas cheftræner, Antonio Conte, havde lagt den perfekte plan for sit engelske mandskab, inden mødet med de catalanske giganter fra Barcelona - en plan som blev spoleret, da en ung dansker valgte at aflevere på tværs af eget felt, efter at englænderne, i store dele af kampen, nærmest have parkeret flere busser på egen banehalvdel.

Champions League-opgøret endte dermed 1-1 i London, hvor Barca fik det vigtige udebanemål, som kan være afgørende i sidste ende.

Danskeren var da også både ærlig og fattet, da TV3 Sport fik interviewet talentet kort efter kampen.

- Jeg havde gjort alt det hårde arbejde og holdt bolden i spil. Men så tog jeg en virkelig dårlig beslutning, erkendte Christensen, inden han fortsatte.

- Jeg skulle bare have sparket den langt ud over sidelinien.

- Som forsvarsspiller bliver man straffet for sine fejl. Ikke desto mindre har jeg jo selv valgt at være forsvarsspiller, så jeg vil ikke lade episoden forstyrre mit spil.

- Jeg ved at jeg begik en fejl, men man kan jo ikke gøre andet end at lære af det og sørge for at det ikke sker igen, lød det fra danskeren overfor mediet.

Returkampen på Camp Nou bliver en helt anden type kamp, da Chelsea er tvunget til at komme frem på banen - en taktik som catalanerne normalt er glade for.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder