Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Manchester United rykker tættere på Umtiti

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 22. februar 2018


Medier: Manchester United rykker tættere på Umtiti

Historierne, som sender Samuel Umtiti til Manchester United, bliver ved med at poppe op. Senest forlyder det, at franskmanden har fortalt Barcelona, at hvis ikke de møder hans lønkrav, så skifter han gerne til sommer.

Både Barcelona og Manchester United er i stand til at betale den løn, som Umtiti kræver, men spanske medier mener alligevel at Barcelona trækker ud i forhold til at acceptere de krav, som Umtiti har stillet. Derfor vokser historierne om et skifte til United med store skridt.

Lønkravet lyder på omkring 58 millioner kroner årligt og hvis ikke Barcelona møder det tal, så er Umtiti åben for et skifte til Manchester United, der i går fik 0-0 på udebane mod Sevilla i Champions League.

Bare 445 millioner kroner lyder Umtitis frikøbsklausul på og det er småpenge for de store klubber nu om dage. Derfor er Barcelona godt i gang med at give Umtiti en forbedret kontrakt som ligeledes øger frikøbsklausulen, men spørgsmålet er om de har tænkt sig at møde hans lønkrav. Meget tyder på det - men historierne ønsker altså noget andet.

Manchester United har Chris Smalling og Phil Jones i midterforsvaret, men det er bestemt ikke optimalt. Desuden har svenske Victor Lindelöf ikke slået til som man håbede på, og derfor er englænderne på markedet for at finde sig en ny forsvarsspiller.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder