Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Derfor er Paulinho faldet i form

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 23. februar 2018


Derfor er Paulinho faldet i form

Paulinho lagde rigtig godt ud i starten af sin Barcelona-karriere, men har på det seneste tydeligvis ikke været så skarp som han plejede. Det er der en ganske god grund til - han indledte nemlig indeværende sæson lang tid før alle andre.

Barcelona hentede Paulinho hos Guangzhou Evergrande i Kina og de startede allerede deres sæson februar 2017. Altså har Paulinho været i gang i over ét kalenderår i dag, da den asiatiske Champions League blev sparket i gang den 22. februar 2017. Her mødte Guangzhou Evergrande Eastern.

Valverde var hurtig til at få kørt Paulinho ind på holdet og han blev den her joker på banen, som nærmest kunne løbe hvor han ville i sin egen side. Han er en boks til boks spiller, som både løber med frem i offensiven - deraf hans mange mål - men han har også defensive kvaliteter. Men efter at have været i gang i over 365 dage, er hans form tydeligvis begyndt at gå ned.

Spørgsmålet er hvad Valverde har af planer med brasilianeren, som heller ikke får en lang sommerferie inden VM. Det bliver først efter VM, at han kan slappe af og lade batterierne op, men det kommer til at få betydning for næste sæson i Barcelona.

Desuden fik han også en mindre fodskade i lokalopgøret mod Espanyol og selvom han er klar til at spille, så har det bestemt ikke hjulpet ham. Desuden hjælper indkøbet af Coutinho ikke helt på at lukke hullet for Paulinho. Coutinho er nemlig mere offensivt orienteret mens André Gomes slet ikke har været prangende på nogen punkter i sin Barcelona-karriere.

Når sæsonen slutter til maj, så har Paulinho været i gang i 15 måneder. En sæson varer typisk 9-10 måneder.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder