Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Camp Nou afviser at afholde historisk kamp

Nyheder: Af Sajad Koftan - 23. februar 2018


Camp Nou afviser at afholde historisk kamp

Den historiske kamp, som er planlagt til at finde sted på Camp Nou den 4. juni mellem Catalonien og Argentina, kan meget vel blive aflyst, efter at stadion-ledelsen på Camp Nou har afvist at afholde begivenheden, i et brev til det regionale forbund.

Denne uofficielle begivenhed, som skulle være en del af forberedelserne for det argentinske landshold i forbindelse med den kommende VM-slutrunde, har også symbolsk betydning for catalanernes uafhængigheds-kamp.

Årsagen til aflysningen er de kommende renoveringer som finder sted omkring Camp Nou, som i sidste ende har tvunget ledelsen til at aflyse den populære begivenhed. Renoveringen bliver færdiggjort i 2019.

Camp Nou var ellers det ideele sted at afholde denne historiske kamp, nu hvor Barcas hjemmebane både har faciliteterne og kapaciteten til at kunne afholde et arrangement i denne størrelse.

RCDE Stadium, som er Espanyols hjemmebane, har også været på tale, men i og med at Barcas største stjerne og Espanyols største Barca-rival, Lionel Messi, kommer til at stille op for Argentina, vil arrangørerne med al sandsynlighed kigge efter andre muligheder.

Det catalanske fodboldforbund har dog ikke opgivet håbet om Camp Nou som vært for begivenheden.

Derfor satser forbundet efter sigende på at gå hånd i hånd med fodbold-forbundet i Argentina, hvor man i fællesskab vil forsøge at genoptage ansøgningsprocessen endnu en gang overfor netop ledelsen på Camp Nou.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder