Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dembélé og Coutinho ventes at starte i aften

La Liga: Af BarcelonaFC.dk - 24. februar 2018


Dembélé og Coutinho ventes at starte i aften

FC Barcelona tager imod Girona i aften på Camp Nou og her er der ikke plads til at miste point. Ikke desto mindre er det en modstander, som man bør kunne klare ved at hvile et par profiler - spørgsmålet er dog hvilke tanker Ernesto Valverde gør sig inden kampen.

Ousmane Dembélé spillede ikke med mod hverken Eibar eller Chelsea, men han forventes at starte på banen i aften sammen med Philippe Coutinho, som ikke spillede med mod englænderne, da han er låst i Champions League for Barcelona. Begge spillere er veludhvilet og må formodes at få plads fra start.

Da Valverde udtog sin trup i går var det højst overraskende, at Yerry Mina ikke blev udtaget. Gerard Piqué har nemlig ikke trænet med i tre dage - først i går begyndte han at røre på sig til træningen og han er derfor tydeligvis ikke helt klar efter sine knæproblemer han pådrog sig for flere uger siden mod Espanyol.

Piqué og Umtiti er det faste makkerpar, men i aften ventes der en rotation i forsvaret så Piqué kan indlede opgøret på bænken.

Der er kick off klokken 20.45 i aften og husk at du kan få odds 6,00 på at Barcelona vinder kampen. Læs mere og spil med her.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder