Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Jeg vil bygge spillet op og score mål

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. marts 2018


Messi: Jeg vil bygge spillet op og score mål

FC Barcelonas stærkeste kort, den femdobbelte Ballon d´Or-vinder, Lionel Messi, er stadig sulten efter at sparke flere kugler i kassen, på trods af at stjernen, i de sidste års tid, har haft en mere tilbagelænet rolle på banen end tidligere.

Troldmanden har scoret 32 gange i sæsonen med tre frisparksmål i de seneste tre kampe.

I et langt og eksklusivt video-interview med Champions League-partneren, Pepsi, har Messi forklaret lidt mere om sin rolle på Barca-mandskabet, hvor argentineren er faldet lidt dybere ned i banen, bag Suarez - og hvordan netop denne taktik har åbnet nye veje for at score mål.

- I de sidste års tid, har jeg bevæget mig lidt ned i banen, og er istedet med til at bygge spillet op. Tidligere i karriereren spillede jeg mere i front, forklarede Messi og fortsatte.

- Selvom jeg nu indgår mere i spillets opbygning, er min intention altid at score mål, slog stjernen fast.

I interviewet kom Messi også nærmere ind på sine bedste CL-mål for Barca, selvom verdensstjernen havde svært ved huske alle 98 mål, som Barca-legenden nu er oppe på i turneringen.

- Jeg siger altid at de mål, som jeg har scoret i CL-finalen eller i semifinalen mod Real Madrid, er dem jeg husker bedst.

- Jeg har nogle virkelig gode minder i CL, da jeg nyder at spille i Europa, sagde Messi.

Messi husker også sin debut i CL, da catalanerne tabte 2-0 til Shaktor Donetsk i 2004.

- Min første kamp i CL var i Ukraine mod Donetsk, hvor vi stillede op med mange spillere fra Barcas B-hold, da vi jo allerede var kvalificeret til næste runde.

- Vi spillede mod et godt hold og vi tabte, men selve følelsen af at være en del af CL, var noget jeg nød meget.

Interviewet blev sat i stand i forbindelse med den nye CL-reklame fra Pepsi - som Lionel Messi selvfølgelig er en del af.

Se den nye Pepsi-reklame nedenfor.Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder