Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Historisk: Englænder tæt på debut for Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 7. marts 2018


Historisk: Englænder tæt på debut for Barca

Den tidligere Arsenal-spiller, Marcus McGuane, kan blive den første englænder som får spilletid for Barcas førstehold siden den engelske legende, Gary Lineker, foldede sig ud for catalanerne.

Den 19-årige midtbane-spiller er blevet udtaget til Barcas førsteholds-trup, som skal møde Espanyol i den catalanske Super Cup-finale i aften.

McGuane, som har spillet fire kampe for Barcas B-hold, forlod Arsenal til fordel for Catalonien tilbage i januar, da den unge spiller skrev en kontrakt med catalanerne, som kan forlænges i op til fem år.

I Arsenal-tiden blev det kun til én kamp på førsteholdet, hvor McGuane kom ind fra bænken, da London-klubben sejrede over BATE Borisov i Europa League-turneringen.

Arsenals tidligere U18-kaptajn har nu gjort det så godt for Barcas B-hold, at man nu vil give talentet en chance på førsteholdet.
Træner, Ernesto Valverde har, i dagens anledning, hentet hele 12 spillere op fra B-holdet, som gøres klar til aftenens kamp, hvor også førsteholdsspillere som Andre Gomes og Ousmane Dembele er at finde.

Træneren for Barcas B-hold, Gerard Lopez, har da også været imponeret af det unge talent - som han også gav udtryk for overfor mediet ESPN FC.

- I sin korte tid i klubben, har McGuane allerede overbevist mig om sit store talent, og jeg ved at han bliver vigtig for os.

- Jeg kan bruge ham i mange forskellige positioner. Han kan stadig lære mange ting endnu, da han jo stadig er ung, sagde træneren.

Den engelske legende, Gary Lineker, var den første engelske spiller i Barcelona, da han skiftede fra Everton i 1986 - hvor det blev til tre sæsoner på Camp Nou, med 52 mål i 137 kampe for catalanerne.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder