Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca-chef: Messis høje frikøbsklausul ikke nok

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. marts 2018


Barca-chef: Messis høje frikøbsklausul ikke nok

Lionel Messis kontrakt med Barcelona skulle efter sigende indeholde en frikøbsklausul, som lyder på svimlende 5,6 mia kr., - et tal som muligvis ikke er nok til at skræmme de mange potentielle bejlere væk, ifølge Barcas strategi-chef, Pancho Schroder.

I november sidste år blev Messis kontrakt forlænget på Camp Nou, hvor parterne ligeledes tilføjede en frikøbsklausul i den nye kontrakt, netop ovenpå Neymar-salget, hvor franske PSG, som bekendt, fik aktiveret brasilianerens frikøbsklausul efter at have betalt ved kasse et.

Neymar-skiftet har tilsyneladende været en lærestreg for den catalanske ledelse, hvor man jo ikke vil ende i samme situation med den største stjerne af dem alle, Lionel Messi. Argentineren er den ubestridte stjerne for Barca, hvor han konstant sætter dagsordenen på banen, overfor samtlige modstandere.

Men for Barcelonas strategi-chef, Pancho Schroder, ville det ikke være overraskende, hvis en rivaliserende klub alligevel valgte at gøre det utrolige, og udløse Messis moster-klausul og dermed hive den femdobbelte Ballon d´Or-vinder væk fra Camp Nou.

I et interview med mediet Sky Sports News, ved en sports-konference i London, har strategi-chefen haft følgende kommentarer til mediet.

- Vi har lavet en klausul i kontrakten, som vi mener er nok til at beholde Messi, indti han skal på pension.

- Men når det er sagt, så troede vi jo også at Neymars klausul ville skræmme de stenrige klubber væk. I sommers fandt vi ud af at vi tog fejl.

- Ser man på fremtiden, selvom jeg ikke har en magisk krystal-kugle ved hånden, ved man efterhånden aldrig hvad klubberne kan finde på.

- Situationen er efterhånden vanvittig på transfermarkedet, sagde Schroder til mediet.

Flere eksperter mener dog at Messi, uanset hvilket vanvittigt bud der skulle lande hos Barca-ledesen på argentineren, ville takke nej tak til et skifte væk fra Camp Nou. eftersom hovedpersonen selv, konen og børnene skulle være mere end glade for livet i Catalonien.Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder