Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Valverde: Vi er glade for Dembele

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. marts 2018


Valverde: Vi er glade for Dembele

FC Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, afviser at klubben bekymrer sig om den unge franskmand, Ousmane Dembeles præstationer på banen, og mener istedet at catalanerne er glade for det unge talent.

Den franske landsholdsspiller, Ousmane Dembele har været plaget af skader, nærmest siden han trådte ud af flyet i Spanien, hvor den unge angriber kun er staret inde i fire kampe i denne sæson for Barcelona.

Mediernes spekulationer retter sig mest mod Dembeles attitude udenfor grønsværen, hvor den 20-årig, som det hævdes, ikke passer ind i den dagsorden som Valverde ellers forlanger af sine spillere - noget som træneren selv afviste overfor journalisterne, ovenpå Barcas kamp i onsdags, hvor Espanyol blev besejret i den catalanske Supercup.

- Spørgsmålet overrasker mig lidt. Alle mine spillere er nogle af verdens mest eksemplariske og professionelle spillere, også udenfor banen, og her er Dembele ingen undtagelse.

- Vi er glade for ham og han kommer til at gøre en forskel for os, sagde træneren efter kampen.

Dembele var med i kampen mod Espanyol, hvor Barcelona fik skovlen under Espanyol i byen Lleida i straffesparks-konkurrencen, efter at den ordinære kamp var endt 0-0.

Den tidligere Dortmund-angriber spillede 63. min af kampen, indtil han blev udskiftet.

Om Dembeles præstation mod Espanyol, sagde Valverde følgende.

- Han spillede godt. Det går stille og roligt fremad. Vi arbejder meget på de individuelle færdigheder, som bliver vigtige for os.

- Vi håber at Dembele viser sine færdigheder frem i vores liga-kampe, sagde træneren.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder