Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Legende: Messi og Ronaldo er uerstattelige

Nyheder: Af Sajad Koftan - 8. marts 2018


Legende: Messi og Ronaldo er uerstattelige

Verden kommer aldrig til at opleve fodbold-kundskaber på højde med det vi ser fra Barcas Lionel Messi og Real Madrids Cristiano Ronaldo, ifølge den tidligere engelske landsholdsspiller og Barca-angriber, Gary Lineker.

Selvom begge superstjerner stadig har nogle år tilgode endnu, lakker det efterhånden mod enden for begge målscorer, som jo begge har passeret de 30 år.

Når det er sagt, er de to verdensstjerner stadig altdominerende når de viser sig frem på banen i både ligaen og i Europa.

For Lineker, som jo husker tilbage på en stor tid på Camp Nou i slutningerne af firserne, er den spanske liga stadig verdens stærkeste turnering - og har været det i mange år grundet netop Messi og Ronaldos tilstedeværelse.

Men da især den engelske Premier League-turnering er på vej op, både sportsligt og som et brand, kan et magt-skifte i de europæiske ligaer blive en realitet, når både Messi og Ronaldo lægger de målvante støvler på hylden - noget som den 57-årige engelske legende forklarede overfor mediet Planet Football.

- Disse to stjerner er nu på vej mod enden af deres fantastiske karriere.

- Når de stopper karrieren, som jo er en sørge-dag for os alle, bliver det umuligt at erstatte dem igen, sagde Lineker.

- Man skal huske på at både Barcelona og Real Madrid gør nærmest et magisk indtryk på alle i verden og kan i princippet købe den spiller som de peger på.

- Men da begge klubber har haft en umenneskelig spiller på hvert hold i nogle år nu, har der ikke været grund til at bekymre sig hos ledelserne.

- Jeg vil mene at Premier League har halveret den niveau-forskel mellem Spanien og England, som der ellers var for nogle år siden. Og med de penge som florerer i engelsk fodbold, burde vi komme endnu tættere, rent sportsligt, på både Real og Barca, uddybede Lineker.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder