Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Roberto: Jeg sov ikke dén nat

Champions League - 8. marts 2018Roberto: Jeg sov ikke dén nat

FC Barcelona leverede for et år siden det største mirakel i Champions League, da de efter at have tabt 4-0 på udebane til Paris Saint-Germain vendte opgøret på hovedet og sikrede billetten videre ved at vinde 6-1 på hjemmebane. Sergi Roberto stod for det afgørende mål kort før slutfløjt.

Kampen vil for altid blive husket af Barcelonas tilhængere, men også Robertos mål står nærmest indprintet i hjernecellerne hos de catalanske fans.

- Jeg er meget glad for at folk altid minder mig om målet. Natten efter kampen fik jeg ingen søvn; jeg kunne ikke sove, forklarer Roberto, som samtidig indrømmer, at han har set kampen mange gange efterfølgende.

- I Champions League kan du ikke tåle at fejle. Vi håber, at vi også denne gang kan gå videre til kvartfinalerne, fortæller han i forbindelse med det kommende opgør mod Chelsea, hvor Barcelona fik 1-1 på Stamford Bridge og dermed skal englænderne altså frem i banen.

Neymar var i hopla i opgøret og scorede både på frispark og straffespark før han i overtiden vippede bolden ind bag PSG's forsvar, hvor Roberto var vågen. Ihærdigt kastede han sig ud efter bolden og fik ekspederet den forbi PSG-keeperen og i mål til et kæmpe jubelbrøl, der faktisk blev målt til et meget lille jordskælv.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 30%

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder