Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Mina rygtes tilbage til Brasilien

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. marts 2018


Medie: Mina rygtes tilbage til Brasilien

Yerry Mina har knap nok slået sig ned i Barcelona før adskillige medier melder ham tilbage til Brasilien. I januars transfervindue fik Barcelona lukket en handel med Palmeiras og hentede Mina som erstatning for Javier Mascherano, som forlod klubben til fordel for kinesisk fodbold.

Mina har fået et par kampe her og der, men er ofte blevet siet helt fra eller siddet på bænken. Valverde udtalte for en måned siden, at han ønsker, at Mina falder rigtig godt til både i klubben og i sine omgivelser før han begynder at bruge ham.

I Copa Catalunya-finalen for nyligt spillede Mina hele kampen og scorede tilmed fra pletten i straffesparkskonkurrencen, men den manglende spilletid betyder, at han allerede bliver rygtet tilbage.

Det er den brasilianske journalist, Marcel Rizzo, som har åbnet sagen. Han erfarer, at Palmeiras er klar til at leje Mina i næste sæson men også Cruzeiro, Flamengo og Gremio skulle have udvist interesse i at leje colombianeren.

Piqué og Umtiti er de klare førstevalg i det centrale forsvar og i Umtitis skadesfravær i slutningen af sidste år og starten af indeværende år, viste Thomas Vermaelen sig som en yderst god backup til de to centrale forsvarsspillere. Derfor må Mina tage til takke som fjerdevalg i Valverdes planer.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder