Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca betaler 225 mio. kr. for Arthur

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 9. marts 2018


Barca betaler 225 mio. kr. for Arthur

Brasilianske medier melder fredag formiddag, at Barcelona og Gremio er nået til enighed om at sende Arthur til Catalonien. Forhandlingerne har længe været undervejs og alt tyder på, at Barcelona har gået nogle ekstra meter for at få fingrene i midtbanespilleren.

Der har været komplikationer og masser af samtaler mellem parterne, men nu kan brasilianske medier melde, at handlen er lukket og at Barcelona inden for få dage bekræfter købet af Arthur. Han kommer dog ikke til at flytte til Catalonien før januar 2019, melder AS.

AS har selv taget kontakt til Barcelona for at høre mere, men klubben ønskede ikke at hverken be- eller afkræfte nyheden. Havde der været tale om noget der slet ikke var sandhed i, så havde klubben helt klart afkræftet nyheden, men endnu er klubberne ikke klar til at melde noget ud om handlen.

Barcelona har fulgt Arthur igennem længere tid og sportsdirektør Robert Fernandez har tilbragt flere uger i Brasilien for at slå til og forhandle. Nu skulle alt sammen være på plads til en pris på 30 millioner euro svarende til 225 millioner danske kroner. Desuden kan prisen stige til 300 millioner kroner på grund af variabler. Hvad disse indeholder vides på nuværende tidspunkt ikke.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder