Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Spansk medie: Neymar vil tilbage til Barca

Nyheder: Af Sajad Koftan - 9. marts 2018


Spansk medie: Neymar vil tilbage til Barca

Barcas tidligere verdensstjerne, Neymar, skulle ifølge flere medier have fortrudt at have skiftet Barca ud med franske PSG - et skifte som var en fejl-bedømmelse, mener den drible-stærke brasilianer selv.

Den brasilianske landsholdsspiller forlod Camp Nou sidste år i august, til fordel for Parc des Princes og Paris i en vanvids-transfer, som på samme tid gjorde Neymar til verdens dyreste spiller.

Neymar har da også scoret imponerende 28 mål i sine 29 kampe for sin nye klub, men er konstant blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til La Liga, herunder Real Madrid.

Flere medier, hvor det spanske medie Mundo Deportivo er mest fremme med dagens historie, har hævdet at den 26-årige superstjerne er utilfreds med tilværelsen i Frankrig og skulle endda have fortrudt at have forladt Barcelona.

Mundo Deportivo skriver, helt eksklusivt, at Neymar efter sigende skulle have taget kontakt til Barcas ledelse og sine tidligere hold-kammerater, i håb om at charmere sig ind på sin tidligere arbejdsgiver, med et ønske om at forkorte sin tid i Frankrig.

Det berettes endvider at Neymar kun forlod Barca for at komme væk fra Messis skygge - mens brasilianeren samtidig skulle have undervurderet niveauet i den franske Ligue 1 - et niveau som skulle være noget lavere end den spanske liga.

Samtidig nævnes det at PSG-ledelsen kunne blive tvunget til at sælge ud i den dyre spillertrup, grundet UEFA´s Financial Fair Play regulativer, som franskmændene jo helst gerne vil overholde.

Neymar, som pt er ude med en skade, missede CL-opgøret tidligere på ugen, hvor Real Madrid fik skovlen under PSG - og er dermed videre til kvartfinalerne.

Dagens avis-forside fra Mundo Deportivo findes herunder, med overskriften: "Neymar vil tilbage til Barcelona"

Spansk medie: Neymar vil tilbage til Barca


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder