Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi roste Sergi Roberto i en radio-udsendelse

Nyheder: Af Sajad Koftan - 9. marts 2018Messi roste Sergi Roberto i en radio-udsendelse

Barcelonas Sergi Roberto var i studiet hos radio-kanalen RAC1, som netop havde inviteret Barca-spilleren ind til en hyldest, efter at backen havde scoret det mindeværdige og afgørende mål mod PSG, i det utrolige comeback for præcis et år siden i Champions League.

Messi, som jo ikke altid er snaksagelig når det kommer til medierne, ringede ind til radio-stationen og var dermed direkte igennem til holdkammeraten, Sergi Roberto, hvor den femdobbelte Ballon d´Or-vinder fik rost den stærke defensive Barca-back og kaldt Roberto for "en af verdens bedste backs".

En flot hyldest.

Messis ros til sin holdkammerat, hvor argentineren var igennem til lytterne, blev straks oversat og lagt ud på de sociale medier.

- Hej Sergi. Jeg ville bare overraske dig. Jeg husker tydeligt det utrolige mål mod PSG sidste år, hvor du gjorde det fantastisk, sagde Messi inden han fortsatte sine rosende ord.

- Jeg ville også ønske dig tillykke med kontrakt-forlængelsen. Jeg husker stadig de dage, hvor du begyndte at spille højre back. Jeg spurgte dig om du kunne lide din nye position, og dit ansigt viste tydeligt at det kunne du ikke - og idag er du blevet en af de bedste i verden på den position. Jeg håber at du fortsætter på samme måde, og at vi får mange flere år sammen. Jeg sender dig de bedste tanker herfra og ønsker dig alt det bedste, sluttede Messi af med.

Roberto, som er et produkt af La Masia-akademiet, har ellers foldet sig ud på den centrale midtbane, indtil for et par sæsoner siden, hvor Barca-trænerne fik omskolet talentet til en permanent højre back-rolle.

Nelson Semedos tilgang til truppen har dog givet mere konkurrence på pladsen, selvom Sergi Roberto har været i forrygende form i denne sæson med 18 kampe i La Liga.

Lyt og se med herunder, hvis du har spansk-kundskaberne iorden, hvor Messi ringede ind til radio-stationen
Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Børn

579,- DKK

Spar 31%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

339,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder