Annonce


Annonce

Annonce

Málaga har ikke vundet i 14 kampe

La Liga - 10. marts 2018




Når FC Barcelona møder Máalga på udebane er det oftest lig med spillemæssige problemer, men i aften burde der ikke opstå problemer for catalanerne, som er klare favorit til opgøret. Málaga har nemlig ikke vundet i hele 12 kampe i træk.

Málaga indtager en solid sidsteplads i La Liga og er 56 point bag Barcelona. De har seks point op til Deportivo på 19.-pladsen og otte point for at komme over nedrykningsstregen. Det ligner en umulig opgave for Málaga at redde endnu en sæson i den bedste spanske fodboldrække, men i aften skal de gøre forsøget mod Barcelona, som er landet i Andalusien uden Messi, der her til morgen måtte trække sig fra kampen - muligvis fordi, at hans kone Antonella fødte i nat. Dette er fortsat ubekræftet.

Málagas seneste kampe
Leganés 2-0 Málaga
Málaga 0-1 Sevilla
Athletic Bilbao 2-1 Málaga
Málaga 1-2 Valencia
Málaga 0-1 Atletico Madrid
Las Palmas 1-0 Málaga
Málaga 0-0 Girona
Eibar 1-1 Málaga
Getafe 1-0 Málaga
Málaga 0-1 Espanyol
Alavés 1-0 Málaga
Málaga 0-2 Real Betis
10. december: Real Sociedad 0-2 Málaga

Man skal altså lige præcis tre måneder tilbage for at finde den seneste Málaga-sejr og det er bestemt ikke noget der gavner selvtilliden i det andalusiske. I blandt de ovenstående kampe har de endda spillet to træningskampe mod henholdsvis Lausanne (1-1) og Shonan (0-0) hvorfor de faktisk er gået gennem 14 kampe i træk uden af vinde.

Selv uden Messi bør Barcelona altså være i stand til at køre Málaga midt over. Kampen sparkes i gang klokken 20.45. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Málaga har ikke vundet i 14 kampe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder