Annonce


Annonce

Annonce

Arthur opgav 20% for at skifte til Barca

Transfermarked - 12. marts 2018




Arthurs skifte til FC Barcelona er endnu ikke udført, men klubben har sikret sig førsteretten på ham til sommer såfremt de ønsker at hente ham. I forbindelse med forhandlinger, som trak længere ud end ventet, tog Arthur selv et stort skridt.

Han accepterede nemlig at tildele de 20% af transfersummen, som han egentlig skulle have, så de kunne gå videre til investeringsgruppen Celso Rigo, som ejer en del af ham. Dermed blev det 20% billigere for Barcelona, som dermed sender 80% af de 30 millioner euro til Gremio og altså de resterende 20% til Celso Rigo.

Flere klubber var interesseret i Arthur, men det var kun Barcelona, som han ønskede at skifte til og da muligheden kom på banen var han ikke i tvivl om, at han ville opgive de 20% for at få gennemført skiftet. Muligheden for skiftet er der, men det kræver, at Barcelona til sommer trykker på knappen.

Såfremt Barcelona til sommer vælger at gøre brug af deres købsoption, så står der en kontrakt klar på fem år til Arthur. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arthur opgav 20% for at skifte til Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder