Annonce


Annonce

Annonce

Barca anmoder om ændringer i Copa del Rey

Copa del Rey - 12. marts 2018




Barcelona har allerede sikret sig en plads i Copa del Rey-finalen i denne sæson. Kampen afvikles på Atletico Madrids bane, Wanda Metropolitano, mod Sevilla næste måned. Men Barcelona har anmodet om at få ændret pokalsystemet.

Således bliver kampene lige nu spillet over to kampe hvilket lukker lufthullerne for de store klubber, som også spiller med i Champions League og Europa League. I stedet for at spille kampene over to kampe har Barcelona anmodet om, at alle kampen afvikles over én kamp således kampprogrammet kan blive lettere og spillerne kan få mere hvile. Det er nemlig meget sjældent, at topspillere i dag får hvile i Spanien.



I England spilles FA Cuppen også med én kamp, hvor vinderen går videre. Desuden ønsker Barcelona at topholdene kommer ind senere i turneringen. Siden den 24. oktober 2017 har Barcelona spillet otte pokalkampe samtidig med at Champions League og La Liga også var i gang. Hvis dette antal kunne halveres ved at spille kampene over én kamp, så vil det give mere tyngde i kampprogrammet.

Slutteligt har Barcelona også anmodet om en ændring i den spanske Supercup. Her skal vinderen af pokalturneringen og La Liga støde sammen inden sæsonen går i gang. Men selvom der er tale om en finale, så spilles den over to kampe og det mener Barcelona-lederne ikke er optimalt. I stedet ønsker man én finalenkamp.

Her er ønsket, at finalen spilles på en neutral grund i Spanien. I Italien rejser man ud af landet for at spille finalen; de har været i USA, Libyen, Kina og Qatar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca anmoder om ændringer i Copa del Rey

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder