Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Conte: Vi ved godt, det biver smertefuldt

Champions League: Af Sajad Koftan - 12. marts 2018


Conte: Vi ved godt, det biver smertefuldt

Det bliver ikke kønt. Chelseas træner, Antonio Conte, ser frem til en aften fyldt med smerter og lidelser. Italieneren har sin taktik klar til onsdagens CL-brag mod Barca på onsdag på Camp Nou - en taktik som vil sikre London-klubben videre avancement, ifølge træneren selv.

De spanske giganter er ubesejrede gennem alle sæsonens kampe på Camp Nou.

Catalanerne er kyniske i La Liga, effektive i Champions League og storfavoritter til at slå Chelsea ud af årets CL-turnering.

Chelsea derimod, viste igen tegn på ustabilitet og sårbarhed, da de i weekendens kamp mod Crystal Palace, ikke formåede at dominere udeholdet i anden halvleg. Kampen endte dog 2-1 til Hazard & co.

På onsdag er Chelsea tvunget til at forsøge at score på Camp Nou.
Antonio Conte har da også indrømmet, overfor flere engelske meder efter Premier League-kampen i weekenden, at det kan blive en meget lang aften i Barcelona.

- Når man spiller mod et hold som Barcelona, som jo er et af de bedste hold i verden, så skal man være klar på at lide, for det bliver bestemt ikke nemt, sagde træneren.

- Vi skal prøve at finde den perfekte formel på onsdag. Glem ikke at Barcelona er fyldt med spillere med mange års erfaring.

Og netop erfaringen kan blive afgørende, ifølge træneren, som referede til Juventus´s sejr over Tottenham i London i sidste uge.

- Mange af de spillere som vandt Champions League i sin tid, er stadig en del af det Juventus-mandskab idag. Det findes ikke på vores hold, slog Conte fast, måske i et forsøg på at lægge presset over på catalanerne på onsdag.

- Selvfølgelig viste Juventus stor disciplin i London, hvor de også led meget under kampen, men de slog Tottenham ud.

- Vi har ikke erfaringen, som jo er noget vi skal opbygge de kommende år. Og når man spiller CL eller FA Cup, er erfaringen noget af det vigtigste. Vores mandskab er ikke fyldt med spillere af den slags.

- Vi har mistet mange legender, som havde prøvet alt. Nu har vi spillere tilbage, som mangler den støtte - Andrea Christensen, Tiemoue Bakayoko, forklarede Conte.

Kampen fløjtes igang på onsdag klokken 20:45.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder