Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Tennis-stjerne: Verden vil se Messi løfte VM-trofæet

Nyheder: Af Sajad Koftan - 12. marts 2018


Tennis-stjerne: Verden vil se Messi løfte VM-trofæet

Fodbold-verden længes efter at se Barcas største stjerne, Lionel Messi, løfte VM-trofæet, mener tennis-stjernen og Messis landsmand, Juan Martin del Potro.

Fem Ballon d´Or-titler, fire CL-trofæer og otte La Liga-mesterskaber er hvad historiens måske bedste fodboldspiller, Lionel Messi, har fået nedskrevet på sit utrolige cv - et cv som stadig efterlyser et internationalt mesterskabs-trofæ.

Barcas troldmand har da også været mere end blot tæt på, eftersom Messi er nået finalen ved både VM og Copa America, selvom skæbnen i sidste ende har ønsket det anderledes for Barcelonas største målscorer nogensinde.

Endnu et skud i bøssen får legenden dog i Rusland til sommerens VM-slutrunde, hvor Messi da også får opbakning fra samtlige argentinske statsborgere på kloden - inklusiv den 29-årige argentinske tennis-stjerne, Juan Martin del Potro, som har vundet både Davis Cup og fået medaljer ved de olympiske lege for Argentina.

- Jeg tror at hele Argentina og resten af verden, for den sags skyld, er desperate for at se Messi løfte VM-trofæet i Rusland, sagde tennis-spilleren til flere argentinske medier i weekenden.

- Fodbold har brug for at Messi vinder VM med Argentina.

- Og i mit land, har vi store forventninger i Rusland til sommer. Jeg ved at spillerne føler dette pres, for det gjorde jeg selv, da jeg spillede Davis Cup for Argentina.

- Leo er en fantastisk fyr og han fortjener at vinde, men han bærer vores land på sine skuldre. Jeg er stolt af at Messi repræsenterer Argentina overalt i verden og håber at se ham løfte trofæet for os, sagde den stolte tennis-stjerne.


Odds-tilbud
Få odds 15,00 på at Danmark slår Schweiz
Der henvises til Betfairs eget reglementUgens mest læste

Seneste nyheder